top of page

Kan man dele ut Michelin stjerner?


Innsamlings-middagen i går ble en stor suksess. Jeg mangler ord for å beskrive hva Eivind og kokkekollegene og hans hadde stelt i stand og stjeler derfor en av de mange tilbakemeldingen som kom fra gjestene i løpet av kvelden: "kan man dele ut Michelin stjerner?" Jeg tror dessverre Michelin guiden har strenger rutiner på utdeling av stjerner men er sikker på at alle gjestene var enige i at en stjerne hadde vært velfortjent.

Klokken 18.00 ankom de første gjestene lokalet til velkomstdrink og aperitiff. Venner, familie og kjente stilte forventningsfullt opp og vi ble 40 gjester til bords. Farmor på 83 var selvsagt på plass og det var god aldersfordeling ned til yngstemann på 17 år. Det var utrolig hyggelig at så mange kunne komme. Vi er spesielt imponert over et venne-par som for første gang ordnet barnevakt til sin 6 uker gamle datter for å få med seg middagen.

Klokken 19.00 satt alle klar til bords og Eivind presenterte menyen. Fire fantastiske retter, som ikke bare ble laget men også servert av kokkene selv, kom på bordet ut over kvelden. Jeg prøvde også å hjelpe til men var nok mest i veien der jeg som dedikert blogger forsøkte å fotografere tilberedningen av alle rettene. Jeg fikk sneket meg til litt servering og rydding og bidro utover dette med å holde en presentasjon om reisen.

Flere av gjestene har allerede vært inn å støtte innsamlingen vår får Plan International Norge. I skrivende stund har 6 nye barn fått fadder og 29 500 kr blitt donert til innsamlingsaksjonen. Tusen takk til alle som har bidratt.

Viktigst av alt må vi takke de som har æren av at kvelden ble en suksess, først og fremst kokkene som var med og hjalp Eivind; Petter, Tor Kristian, Silje og Amalie stilte alle opp for en god sak uten å nøle. Takk til sponsorer som levere kvalitets råvarer til menyen; Fatland Jæren, Holmens, Domstein Sjømat, Eurest, Bama, TINE og Friele, og ikke minst til familien Stangeland for at vi fikk låne det flotte lokalet.

Tusen, tusen takk til alle som bidro og deltok til middagen. Vi er utrolige heldige som har så mange gode og flotte mennesker rundt oss. Vi setter stor pris på støtten og kommer til å savne dere på reisen.


SISTE INNLEGG:
bottom of page